Geupload bestand

ASK US ANYTHING // Infoavond

Woensdag 29 juni 2022

ASK US ANYTHING // Infoavond

Van:  17:00 uur tot 20:00 uur

Locatie: Laan van de Mensenrechten - Apeldoorn

ASK US AYTHING

Hoi, twijfelaar! Lastig hè, de juiste studie kiezen? No worries, wij zijn er voor jou! Kom naar de ASK US ANYTHING // Infoavond, onze docenten en studenten beantwoorden al jouw vragen om zo je laatste twijfel weg te nemen. Even checken wat die ene opleiding inhoudt? Of wil je toch nog even bij die andere opleiding kijken? Of weet je het helemaal nog niet en heb je behoefte aan een studiekeuzetest? Het kan op woensdag 29 juni! 

Let op: tijdens de infoavond zijn opleidingen die al vol zijn niet aanwezig. Check dus voordat je je aanmeldt of de opleiding van jouw voorkeur vol zit via aventus.nl/opleidingen.

PROGRAMMA 

Tijdens de ASK US ANYTHING // Infoavond staat het volgende op het programma: 

Opleidingeninfomarkt 
In de Hi-street vind je de opleidingeninformatiemarkt. Een gezellige ‘markt’ waar al onze opleidingen aanwezig zijn en docenten en studenten voor je klaar staan. En doordat alle opleidingen bij elkaar op één locatie aanwezig zijn, heb jij de kans om bij meerdere opleidingen te kijken! 

Rondleidingen 
Tijdens de infoavond worden er rondleidingen gegeven door het hoofdgebouw van Aventus. De ambassadeurs van Aventus nemen je mee langs de praktijklokalen, chillplekken, kantine en meer. Aanmelden is niet nodig.  

Studiekeuzetest 
Heb je echt geen flauw idee welke studie bij jou past? Geen zorgen: tijdens de infoavond heb je de mogelijkheid om een onafhankelijke studiekeuzetest te doen. Het kost slechts 10 minuten van je tijd. Doen hoor! 

Hulp bij aanmelden 
Yes, weet je welke studie je wil gaan doen? Tijdens de infoavond kan je je gelijk aanmelden voor de opleiding van jouw keuze. En als je daar graag een beetje hulp bij hebt, staan de collega’s van studentenadministratie voor je klaar.  

AANMELDEN

- Meld je aan via deze link. 

- Let op dat je je mailadres goed invult. Hierop ontvang je je toegangscode.  

- Je ontvangt de bevestiging in je mailbox. Niets ontvangen? Check ook even je spam ;) 

- Kan je er toch niet bij zijn? Je kan je afmelden via de link in de bevestigingsmail.