Geupload bestand

Burgerweeshuis - Kevin & The Animals

Vrijdag 29 juli 2022

Vrijdag 29 juli - 19.30 uur

Entree: €31,-

Locatie: Burgertuin

136704_Kevin___The_Animals_40870

Kevin & The Animals - tuinconcert

Kevin a.k.a. Slow Flow is een fenomeen. De intieme slowe flow is het handelsmerk van de Rotterdamse rapper, maar hij wordt nog veel meer geroemd om de manier waarop hij zijn raak geformuleerde anekdotes de juiste toon geeft. Een onheilspellende bas voor een donker persoonlijk verhaal, een zachte melodie waar nodig, of een onweerstaanbaar pakkende hook om zijn frases nog duidelijker binnen te laten komen.

In 2016 bracht Kevin debuut-EP Kleine Versnelling uit en na een dag stonden alle negen tracks in de NL Spotify top 50. Sindsdien gaat het hard. Kevin luidde 2020 in met een legendarische 101Barz sessie en dit was teven de kickstart van zijn meest succesvolle jaar tot nu toe. Voor de derde keer wist hij een nummer 1 Album binnen te slepen met Animal Stories (inmiddels platina).

Ook 2021 begon goed met een Edison voor ‘Best Hiphop’ en is uiteindelijk hét jaar van Kevin geworden. Zijn album ‘Animal Stories’ is platina gegaan met meer dan 150.000.000 streams. Ook bracht hij de waardige opvolger van ‘Kleine Versnelling’ uit, namelijk ‘Grote Versnelling’. Hiermee wist hij voor de vierde keer een nummer 1 positie te bemachtigen in de album charts. Als uitsmijter wist hij vier FunX Awards mee naar huis te nemen: Artist of The Year – Male, Best Album, Best Single en Best Collabo. Zijn show in Ahoy was in 1 dag! uitverkocht dus haal snel hier je tickets!