Geupload bestand

Burgerweeshuis - INTO THE MUD TIM KNOL & BLUE GRASS BOOGIEMAN // FIFTY FOOT COMBO // WILDMAN // BOOGIE BEASTS

Zaterdag 13 augustus 2022

Zaterdag 13 augustus - 14:00

Entree: €11,-

Locatie: RIJKSSTRAATWEG 17A, TWELLO

Kaartveroop: Hier

 

Op 13 augustus trekken het Burgerweeshuis, DAVO en Buitenpost een gloednieuw festival uit de klei. Het drietal organiseert Into The Mud: een muziekfestival met een smerig randje waar de nadruk ligt op bluegrass, garage, surf en blues.

Dit kleine en intieme festival, op het terrein van Buitenpost in Twello, is veelzijdig in de keuzes voor de bezoeker. Zo kun je richting moshpit in de modder op de bluesrock van Wildman. Of je smeert je keel met een whisky op de klanken van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen. De avonturier gaat surfen met een paar IPA-tjes op de muziek van Fifty Foot Combo en de blues-, en garagerock van Boogie Beasts combineert goed met een paar recht-door-zee halve liters.
Daarnaast ben je van harte welkom om je cowboyboots uit te schoppen en tot je schenen te verdwijnen in het zompige moeras van het Blotevoetenpad.
Na deze enerverende dag is het fijn uitblazen bij het kampvuur onder het genot van wat akoestische muziek.

PROGRAMMA

Into The Mud gaat 13 augustus om 15.00 uur van start met Boogie Beasts, een Belgische alternatieve bluesband die hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze vertolkt.
Eind van de middag is de beurt aan Wildman, een energieke, gitaar en hammond aangedreven bluesrockband uit Deventer. Hun muziek kenmerkt zich door strakke gitaarriffs, een gierend orgel, catchy refreinen, en dat allemaal met een dikke dosis energie.

Vervolgens Fifty Foot Combo, een Belgische surfband, afkomstig uit Gent. De band staat al 20 jaar garant voor trashy rock ’n roll, surf, psych en garage, liefst luid, wild en sexy opgediend.
Afsluiter van het festival is Tim Knol & Blue Grass Boogiemen. Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken. En met wie kun je dan beter de handen ineenslaan dan met de Blue Grass Boogiemen, die zich al dertig jaar de beste bluegrassband van Nederland mag noemen.

TIJDSCHEMA

Boogie Beasts 15.00 uur
Wildman 17.00 uur
Fifty Foot Combo 19.00 uur
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen 21.00 uur