Geupload bestand

SPORTEN

Gezellig en sportief: ga bij een sportvereniging!

In vele gevallen is de studententijd niet de meest gezonde tijd van je leven. Denk aan al die feestjes met alcoholische versnaperingen en dan midden in de nacht een lekkere kapsalon halen. Of de gemakkelijke diepvriespizza’s als je weer geen zin hebt om te koken. Dit is natuurlijk helemaal prima en hoort ook een beetje bij het studentenleven. Wel kan het dan fijn zijn om ook met regelmaat lekker te bewegen. Zo sport je die feestkilo's er in no-time weer af.

Wanneer je alleen gaat sporten kan de motivatie ontbreken om echt te gaan. Samen sporten in motiverender én gezelliger. Meld je daarom aan bij een van de vele sportverenigingen die Deventer kent! Hierbij leer je snel nieuwe mensen kennen en kun je elkaar tot het uiterste pushen! Bij een vereniging betaal je natuurlijk wel voor je lidmaatschap, maar dat is dan direct een goede stok achter de deur om lekker te gaan. 

Samen sporten doe je hier

Wil je niet elke week vastzitten aan trainingen en wedstrijden? Snappen wij; er zijn al genoeg verplichtingen. Studenten die lekker willen sporten wanneer ze daar zin in hebben, kunnen terecht bij Sportbedrijf Deventer voor Bootcamp, Squash, zwemmen of aquasport. 

Houd jij echt van lekker buiten sporten? Dan heb je mazzel! In Deventer zijn er namelijk meerdere buitensportveldjes te vinden, waar je gratis met vrienden kunt werken aan een gezond lijf.

Agenda