Geupload bestand

Hier houd je de perfecte vrijmibo na een drukke studieweek

Wanneer je samen de hele week druk hebt gewerkt voor school, is er niks leukers dan het weekend in te luiden met de welbekende VrijMiBo! Tijdens deze borrel op de vrijdagmiddag kun je de week nog even evalueren óf juist al helemaal in het weekend duiken. School komt later weer, nietwaar? In Deventer zijn er veel leuke plekken voor een goede borrel. We hebben weer een rijtje voor je!

St. Tropez
Waan je in Franse sferen tijdens je VrijMiBo bij St. Tropez. Het restaurant is leuk ingericht en de bediening serveert je graag een lekkere vin blanc of één van de vele kleurrijke cocktails van de kaart! Liever iets minder zoets? Ze hebben ook een grote keuze aan Gin & Tonics.

St. Maxime
Oui, oui; ook hier bevind je je eventjes in het fijne Frankrijk. Hier zit je op een sfeervol terras met uitzicht op de Lebuïnuskerk, terwijl je nipt van je Franse rozé. Neem vooral ook een kijkje op de borrelkaart, want naast allemaal lekkernijen vind je hier ook leuke feitjes over de omgeving waar je zit!

Zus
Al sinds jaar en dag kun je in deze gezellige ‘huiskamer’ genieten van je drankje én lekker mensen kijken. Het is de hele dag een komen en gaan van mensen. Het is binnen modern ingericht met een knipoog naar het verleden. Ook op het terras kun je lekker zitten en hebben ze leuke tafels tegen de Waag aan!

Persee
Ben je een liefhebber van speciaal biertjes? Dan moet je echt een keer je VrijMiBo bij Persee doorbrengen! Met wel 12 bieren op de tap en 180 verschillende bieren in fles en blik vind je sowieso een biertje waar jij zin in hebt. Geen zin om te praten? Naast de bar ligt een hele stapel spelletjes, die altijd leuk zijn om te doen tijdens de borrel.

De Bisschop
Bij de Bisschop is er voor ieder wat wils; (speciaal)bier, wijn, cocktails, whisky, ze hebben het allemaal. Je kunt bij je drankje een lekkere borrelplank of nacho’s bestellen. Ben je even uitgekletst? Dan hebben ze ook genoeg spelletjes die je met elkaar kunt spelen.

The Irish Elk
Ierse Whisky, een biertuin, cocktails, en dat met Ierse Muziek op de achtergrond. Als je elke vrijdag naar een andere bar wilt, is de laatste vrijdag van de maand perfect bij The Irish Elk. Ze hebben dan namelijk life muziek, een heerlijke weekend-vibe dus!

Doedel café
Als je houdt van mensen kijken, is dit terras de beste spot. Gevestigd aan de kop van de keizerstraat, en uitzicht op de Brink én de korte Bisschopstraat is het echt genieten. Het is een ouderwetse, bruine kroeg, dus verwacht geen enorme cocktailkaart. Hier moet je zijn om voor een koud biertje een prima wijntje en wat kleins erbij.

Na de borrel nog even door om samen wat te eten? Hebben wij uiteraard ook een lijstje van gemaakt.

Agenda