Geupload bestand

Hoe wordt Deventer beleefd door?

Een blik op de toekomst en je handen uit de mouwen steken. Het zijn authentieke Hanze-waarden. Lees hoe verschillende Deventenaren zich inzetten voor internationale samenwerking en verbinding.

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat ik mij oriƫnteerde op de studie die ik wilde doen na het behalen van mijn havodiploma. Ik was 17 en dus nog best jong. Dit maakte het voor mij extra lastig om een keuze te maken.

The studentguide is your personal assistant and includes essential topics on how to live your best student life in Deventer.

Ruim twee jaar geleden begon ik met de opleiding Tourism Management (EN) in Deventer, en ik wist nog niet goed wat ik van Deventer kon verwachten. Maar na vele lunches en koffiemomenten buiten de deur, werd ik al snel betoverd door de sfeer die Deventer te bieden heeft.

Deventer Studentenstad -Luukse Dingen

Quote Deventer Studentenstad 2311 (1)

Agenda